For første gang på nesten ett år skal vi igjen ha åpen trening. I tillegg til det har vi denne gangen valgt å også avholde et introduksjonsmøte for å forklare nærmere hva roller derby er, og hva det innebærer å være medlem i Oslo Roller Derby. Er dette noe du har lyst å få med deg, send en mail til freshmeat@oslorollerderby.no og meld din interesse.

Den åpne treninga 11.januar er for alle som er nysgjerrige på roller derby, har lyst å prøve skøyter eller bare se hva sporten går ut på. Vi tar imot både nye spillere, dommere og funksjonærer. Introduksjonsmøtet 15. januar vil som nevnt over gi mer utfyllende informasjon om hva medlemskap i ORD innebærer og roller derby generelt. Alle er hjertelig velkommen, uansett ferdighetsnivå. Gjennom vårt nybegynnrkurs vil du lære alt du trenger for å bli spiller!
Det vil være oppstart av trening for nye medlemmer i starten av februar – så kanskje det er roller derby-utstyr du burde ønske deg til jul?

Sjekk også Facebook-arrangement for åpen trening, samt arrangement for introduksjonsmøte.