oslo roller derby havnelangs

Bli med på nybegynnerkurs til høsten!

Meld deg på her/sign up here

Når, hvor og hva?

Les kursinformasjon her/read more about course details here

Spørsmål? Ta kontakt på freshmeat@oslorollerderby.no eller meld deg på interesse-skjema nederst på siden. Da vil du bli kontaktet når nytt kurs skal startes.

English: «I don’t understand and Google translate doesn’t do it for me?» Contact us at freshmeat@oslorollerderby.no for more info

På nybegynnerkurset lærer du å stå på rulleskøyter og grunnleggende ferdigheter i roller derby. I tillegg lærer du reglene for spillet.

Vi arranger jevnlig tester og teoriprøver for de som vil spille roller derby kamp.

 

Vanlige spørsmål :

Hva må jeg kunne fra før?

– Ingenting! Alle er velkomne. Vi tilpasser undervisningen til ditt nivå. Er du under 18? Send mail til freshmeat@oslorollerderby.no for mer informasjon.

 

Må jeg ha utstyr selv?

Ja, du må ha:

  • Hjelm
  • Håndleddsbeskyttere
  • Albuebeskyttere
  • Knebeskyttere
  • Tannbeskytter
  • Rulleskøyter for roller derby (Altså quadskates – ikke inlines/roller blades)

Rekker du ikke å skaffe utstyr før kurset? Ta kontakt på freshmeat@oslorollerderby.no – det kan hende vi har noe å låne deg.

Deng Roller Derby Shop på Facebook eller nett svarer på spørsmål og gir deg rabatt hvis du skal begynne på kurs hos oss.
De har også butikk på Frysja.

 DSC_6712 copy

Jeg vil bli dommer, må jeg gå på nybegynnerkurs da?

– Ja, alle dommere må ha grunnleggende skøyteferdigheter.

Hva er en NSO -Non Skating Official ?

Så bra du spør ! NSO betyr Non-Skating Official, og er en del av funksjonærcrewet sammen med dommerne. NSO – jobber, som du kanskje gjettet, uten rulleskøyter. NSO ene gjør en viktig jobb under kamper og treningskamper ved å starte og stoppe jams og omganger, notere poeng, ta tiden i straffeboksen, notere hvilke spillere som er på banen osv. Som NSO får man et unikt innblikk i roller derby som sport. Uten NSOer ingen roller derby!

Vil du bli NSO, eller vil du vite mer? Kontakt : officials@oslorollerderby.no

Vil du bli dommer?

Oslo Roller Derby er stadig på utkikk etter flere dommere til vår dommergruppe. Dommerne står også på rulleskøyter og har full kontroll på spillets regler, poengtaking og at kampene utføres etter WFTDAs regler og retningslinjer.

Hvis du ikke kan stå på rulleskøyter kan du melde deg på nybegynnerkurs

Dersom du kan stå på rulleskøyter allerede, kan du ta kontakt med vår dommergruppe direkte på officials@oslorollerderby.no

Utstyret du trenger som dommer er det samme som spillere, men du trenger ikke tannbeskytter, og inlineskøyter o.l. er tillatt.

DSC_6936 (1)

Hva kan du som vil bli spiller forvente?

Roller derby er en fysisk krevende sport kombinert med taktikk. Ved å gå vårt nybegynnerkurs vil du lære de grunnleggende ferdighetene som trengs for å være en trygg spiller. Hvor lang tid man bruker på å bestå Minimum Skill Requirements er veldig individuelt, alt fra to måneder til over ett år. ORDs nybegynnerkurs er lagt opp slik at man kan ta den tiden man trenger for å fullføre. Vårt heteste tips for å ha god progresjon, uansett nivå, er å møte på så mange treninger som mulig.

 

Fyll ut skjemaet under for å melde interesse, du vil da få tilsendt påmeldingsinformasjon m.m. Spesifiser i kommentarfeltet om du ønsker å melde deg på som dommer.

Fyll ut interesseskjema
* indicates required field