I går fant jeg meg selv liggende å sove på sofaen på sjefens kontor i lunsjpausen før jeg ble vekket av en av mine kolleger som minte meg på at jeg skulle ha en innspilling i studio med kunde på besøk om femten minutter. Jeg bannet og steiket mens jeg heiv i meg tre wienerpølser på rappen og løp inn på badet for å hive litt vann i ansiktet før studio fylte seg sakte meg sikkert opp av kunder og skuespillere.

Mens jeg smilte og prøvde å holde humøret oppe angret jeg inni meg som en hund for at jeg satt oppe å spilte tv-spill til langt på natt både onsdag og torsdag kveld. jeg ser nå at til tross for at jeg er en ung jente i min beste alder må jeg nok en gang for alle innse at jeg ikke kan oppføre meg som en student i jobbhverdagen.

Etter møtet fikk jeg en mailpåminnelse om festen som skulle finne sted samme fredag. Det kom til å bli champagne, dansere og mat i lange baner. Jeg har gledet meg enormt til denne festen og tenkte at siden den begynte klokka syv fikk jeg akkurat tid til en liten høneblund før feiringen.

samtidig som jeg leste mailen kommer en av lyddesignerne på jobb og spør meg om jeg skal på trening før festen.

Faen i helvete tenkte jeg. Trening. Shit. Det hadde jeg glemt. Jeg var så trøtt at jeg hadde lyst til å bare hive meg foran en bil i håp om at jeg brakk både ben og armer sånn at jeg kunne sove istedefor å slite meg ut på trening.

Jeg hadde store planer om å drite i alt som het fysisk fostring og heiv meg i seng idet jeg kom hjem rundt fire. Etter fem minutter kom jeg til å tenke på hvordan jeg har vært etter de andre høneblundene mine, jo jeg har vært enda trøttere og jævligere enn jeg var før jeg la meg og bestemte meg faktisk for å dra på trening og heller komme seinere på festen hvis jeg var så utrolig sliten.

Vi har fått endel nye medlemmer i klubben og de er utrolig flinke. Så jeg har egentlig vært litt forbanna for allerede på første trening for de nye medlemmene klarer de ting som jeg ikke har fått til enda jeg har vært på mange fler treninger enn de. Det har irritert meg grenseløst at jeg ikke har fått til å snu meg i fart.

Så jeg dro på trening.

Og tror du faenmeg ikke at jeg fikk til å snu!  Og når treningen var over hadde jeg mer energi en noen sinne. Så jeg dro på fest, drakk meg full og menget meg i den flotte kombinasjonen kebab og sjampis.

Så hvis dere er ute etter et tips fra en fersking: Dra på trening selv om du ikke vil, du blir ikke bedre av å sitte hjemme!