Rekordstort oppmøte av nye derbyinteresserte på Apalløka (Foto: André Sjøberg / Deng)

Rekordstort oppmøte av nye derbyinteresserte på Apalløka (Foto: André Sjøberg / Deng)

Det er ett år siden sist, og det er tydeligvis mange som har ventet i tålmodig spenning siden den gang, for drøyt 40 nye derbyinteresserte stilte opp på ORD sin åpne trening tirsdag 10. juni. Aldri har interessen for å begynne å spille roller derby vært større i Oslo, og nivået var veldig bra! Vi i Oslo Roller Derby vil gjerne takke alle dere som kom på den åpne treningen og håper å se så mange som mulig av dere igjen på Derby 101-kurs til høsten!

Om du ikke hadde mulighet til å være der, men likevel ønsker å få informasjon om høstens nybegynnerkurs, send en mail til freshmeat@oslorollerderby.no for å bli satt på mailinglista.

Foto: Nancy

Foto: Nancy