ord plakat

Oslo Roller Derby inviterer til årets happening, nemlig vår aller aller ALLER første hjemmebout. Kampen finner sted i F21 hallen på Helsfyr lørdag den 20 april. Oslo skal forsvare sin ære mot Gøteborg og vi håper at du kommer for å heie oss opp og frem. Vi kan love god stemning, bra musikk og kampsultne spillere på banen, så ta på deg supporter-utstyret ditt og støtt ditt favorittlag.

Billettsalget er via den lokale platebutikken Tigerog på deres hjemmesider kan du velge mellom to typer billetter.

Suicide seats er gulvplasser rett ved banen så du får med deg kampen på nært hold. Slapp av, til tross for for det litt harde navnet så dør du ikke av å sitte på disse plassene. Men du må være over 18 år for det kan hende en skater plutselig ender opp i fanget ditt.

De billettene som er umerket er vanlige tribuneplasser cirka èn etasje opp så du får overblikk over alt som skjer på banen. Disse plassene passer for alle og enhver.

Følg denne >linken til Tiger sine sider og kjøp billetter til Oslo Roller Derby Vs Gothenburg. Billettene koster 100 kroner!