Etter en lang og god sommerferie har deres favorittlag Oslo Roller Derby endelig startet sesongen. I går kveld var jentene samlet hos vår nye samarbeidspartner , nemlig Black Box Gym hvor ORDs egne Lina er sertifisert Crossfit trener. Jeg har lest og hørt en del om crossfit fra før og dro hjemmefra med nervene på utsiden siden jeg visste at dette ikke kom til å bli noe annet enn en helt forferdelig vond styrke økt etter sommerens fire uker med cowboystrekk og avslapping.

 

Da alle var samlet klokken 19.30 begynte kvelden med et informasjonsmøte om fremtiden til ORD og hva som skjer i de forskjellige komiteene. Vi ble også opplyst om treningsplanene fremover som inneholder økter med blant annet intervalltrening crossfit og ikke minst rulletreninger.Etter en mild oppstart kom Lina på banen og fortalte litt om konseptet til Black Box Gym, hva crossfit er og hvordan de trener. Vi ble tatt gjennom forskjellige øvelser og til min store glede ble økten startet med BALLONGDANSEN!

Jeg tenkte at dette kom kanskje ikke til å bli så ille likevel og at kvelden kom til å være fylt av selskapsleker for å starte høsten litt rolig. Rett etter ballongdansen ble vi derimot vist de øvelsene vi egentlig kom dit for å gjøre.Vi gikk sammen to og to og begynte med pullups, pushups og squats om og om igjen, så mange vi klarte på den tiden vi fikk utdelt. Det var da jeg skjønte at dette kom faktisk til å være mye verre en jeg hadde forestilt meg.

 

 

Men det gikk! Og økten ble godt gjennomført av alle . Dette ble en test på hvor vi ligger nå, så får vi se hvor mange repetisjoner vi klarer når sesongen er over og hvor mye bedre vi forhåpentligvis har blitt.

Selv om det kanskje er litt fjollete å leke ballongdansen på trening så skal det sies at vi i ORD tar all trening blodseriøst(hvertfall litt), noe som resulterte i at en av medlemmene våre faktisk ble skadet. Det skal også legges til at Mihailo som vant hele leken endte opp med skrubbsår på leggen!

I går syns jeg det var helt jævlig, men i dag gleder jeg meg allerede til neste trening med de fantastiske menneskene i Oslo Roller Derby