I helga som var hadde vi besøk helt fra Vancouver, Canada, og det var ikke av hvem som helst! Det har nemlig vist seg at vår egen Flora Maul har kontakter langt ut i derby-verdenen. Hun er venninne med Terminal City og Team Canadas superjammer LuluDemon! Lulu tok oss gjennom mange forskjellige øvelser, mange av de på skøyter og i spillsituasjon..


..men også ren taktikk og spillmentalitet.


Ikke nok med at vi hadde besøk fra utlandet, men Bjarne Kalleli fra Sparebank1 kom også innom på treninga vår. Han hadde med seg en STOR sjekk (woho!) med beløpet som vi fikk fra Gi En Tier-kampanjen her i Oslo. Tusen takk til alle som stemte på oss på facebook og tusen takk til Sparebank1 Oslo & Akershus. Dette kommer virkelig godt med!


God steming på søndags ettermiddag, litt slitne, men veldig fornøyde skatere.


Etter ønske fra Lulu troppet vi opp med norske flagg på slutten av siste økt – og her er lagbildet som dette resulterte i. Tusen takk til Luludemon som brukte litt av ferien sin på å trene oss, vi er fortsatt litt starstruck, veldig ivrige og supermotiverte!

PS! Ser du at vi har fått nye shortser og treningstights? De kommer fra Pivotstar, Luludemons eget klesmerke, og er rett og slett fantastiske!

English version:
This weekend we had a visitor coming all the way from Vancouver, Canada!  LuluDemon (Terminal City RG & Team Canada) is a long time friend of our very own Flora Maul, and she stopped by Oslo for a few days. Lulu took us through several different drills and jam scenarios in addition to strategies and the mentality behind the game. For the team picture Lulu asked us to bring Norwegian flags, and here’s the result. Thank you so much, LuluDemon, for spending some of your vacation training with us. We’re still super excited and a bit star struck!

We also had a visit from the Norwegian bank Sparebank1, who handed us a check with the money we got from the «Give 10 NOK»-campaign. Thanks to everyone that voted for us!