https://www.facebook.com/events/1999525316974169/

I helga braker det løs! 3 lag satt sammen av spillere fra hele Norden skal møte hverandre i denne miniturneringen.

The Challenge er en miniturnering organisert av Oslo Roller Derby, med lag satt sammen spesielt for denne anledningen.
Det hele går av stabelen på Oslos egen hjemmebane, Apalløkka, 21.-22. april.

Vi i ORD vet det er vanskelig for mange klubber å få nok spillere til å organisere og spille kamp. The Challenge er derfor en turnering hvor man, uavhengig av lag, kan melde seg på og få spilt 4 kamper i løpet av en helg i tillegg til sessions både på og av skøyter. Hvert lag blir inndelt så jevnt som mulig nivåmessig og har en bench coach som sammen med spillerne skal gjøre sitt beste for å ta laget fram til seier i løpet av helgen. Lagene får tildelt en farge, og innenfor dette kan man leke seg med navn, logo og tema.

TC2018 FBheader