klubbenimitthjerte

Stem, stem, stem!

Oslo Roller Derby kan vinne inntil 100 000 kroner i årets «Klubben i mitt hjerte». Dette er penger vi både trenger og har god nytte av. ORD er en frivillig drevet klubb, og som de fleste andre frivillige klubber har vi en tidvis slunken klubbkasse.

For hver dag vi når 100 stemmer eller flere er vi med i trekningen av 10.000 kroner til klubbkassa. På slutten (21. november) vil det bli en ekstra trekning der vi har ett lodd per dag vi har nådd 100 stemmer. I denne hovedtrekningen er premien hele 100.000 som blir øremerket breddearbeid i klubben. Dette kommer godt med til videreutvikling av roller derby som en idrett i Norge generelt, og Oslo Roller Derby i arbeidet med å utvikle en av verdens mest inkluderende idretter i Oslo spesielt.

Dersom du vil bli bedre kjent med det vi helt upartisk synes er verdens beste sport, og se mer roller derby i hovedstaden de neste årene, går du inn og stemmer på dagbladet.no/klubben. Da er du med på å støtte en sport som engasjerer et hundretalls mennesker i Oslo alene.

Vi opplever stadig større interesse for roller derby, og med økte midler kan vi skape et større tilbud i Oslo. Bare i løpet av høsten 2014 har vi hatt i underkant 40 nye spillere på tolv ukers introduksjonskurs.

Les mer om «Klubben i mitt hjerte» i faktaboksen på høyre side her.

Følg Oslo Roller Derby på Facebook for å få siste oppdateringer om hva som skjer i klubben.

Og husk: Du kan stemme hver dag!