Helsinki Queen B’s Vs CCR B-team Vs ORD

Som enkelte, eller en skokk av dere følgere, muligens har fått med dere deltok vi i helgen på roller derby gildet «Nordic Triple Header» i Malmø forrige lørdag. Her kommer en aldri så liten avhandling om hva helgen «bragte på banen». Med tre beklagelige frafall (som var med i våre hjerter !) stilte vi fortsatt kvinnesterke med følgende spillere:

 • #5 Flora Maul
 • #7 Annie Ruthless
 • #9 @MonaFims
 • #12 Betty D. Reaper (Captain)
 • #13 Ophelia Jawbreak
 • #22 Malice in Derbyland
 • #54-46 Miss Kekka von Kill
 • #64 Nancy Bout Win
 • #73 KittyPunch
 • #77 Die Die Love
 • #89 Keyser Söze
 • #99 Stagger Lee
 • #100% Machingunn
 • #119 Dandelion Gingerdoom
 • #200 Cave Capra
 • #311 Minnie the Bruiser
 • #800° Mother Punchie.

Benchcrew: Boobs Bazoka & Coach Il Sung

Refs:Von Schafer   & Wonder Blonde

NSO: Doris D-Day & Tallulah Gouge

Busskos bilde: kittypunch

Det er ikke lenge siden vi begynte med høstens treninger den 17. August. Det er heller ikke lenge siden vi spilte vår aller første bout, mot Nidaros Roller Derby (7. Juli). Og med dette i tankene og lårene satt vi 20 håpefulle, spente og eventyrlystne jenter (og gutter)  på bussen mot Söta bror. Bussen var helt super, med stresslesseter og en fungerende do. Det virket som om alle deltakerene koste seg glugg i hjel, enten det var med quizzing, strikking, søndagsskole sanger, gul bil, hest/rådyr/miniatyr hest spotting eller med vill historie fortelling. Da destinasjonen var nådd etter omkring 8 timer, gikk alle hver til sitt. Noen dro på hotell og resten sov hos medlemmer fra vertskapslaget CCR. Undertegnede ble selv tatt godt imot og huset av Curly Håår og Sexual Her Ass-meant, ilag med Malice In Saint fra Helsinki Queen B-ees.

Bout dag!

Morgen stund har gull i munn – og selv om vi ikke stod veldig tidlig opp endte alikevel dagen med en deilig ettersmak av gull.Klokken 10:30 møtte alle spenstig opp i Baltiska Hallen, da var det armbåndsutdeling og testing av bane, pluss pep-talks og målsettings samtaler, med litt rom for tull og tøy og masse bonding!

Første bout: ORD vs Helsinki

Første bout gikk av stabelen 13:00: ORD mot Helsinki Queen B’s.

Resultat: HQB 185 – ORD 85

Derby Data Europe sine rangeringssider står det følgene:

«Although Oslo lost to Helsinki B by 100 points, they should still make an appearance in the October rankings because of Helsinki B’s established position at 74.»

Mother punchie! Bilde:kittypunch

WHOHAH! Kampen gikk storveis – vi hadde god stemning og ikke altfor mange ble sendt i penaltyboksen. Vi holdt motet oppe og koste oss veldig.Dessverre ble vårt ferskeste kjøtt på banen skadet midt i første halvdel av kampen. Det endte med at Nancy bout win måtte spjelke hånda med en plastikkniv og må bandasjeres i noen uker fremover, men hun er ved godt mot og deltok tilogmed på styrketrening allerede Mandag etter kampen!
Nydelig utført player assist her med Betty D Reaper og Stagger Lee (Foto: Thomas Pihl)

 

Sandwich formasjon av Flora Maul og Miss Kekka von Kill (Foto: Thomas Pihl)

Betty D Reaper tar lead (Foto: Wonder Blonde)

Andre bout: ORD vs. CCR

Andre bout begynte 15:30, ORD mot Crime City Rollers B.
Resultat: CCRB 284 – ORD 82

 

Mer sandwiching utført av Malice in Derbyland, Cave Capra og Keyser Söze (Foto: Thomas Pihl)

Die Die Love suser frem (Foto: Wonder Blonde)

Ikke like «bra» resultat, men absolutt over forventningene og treningskomiteens hemmelige målsetting! We pwn! Epic winning! Etc.

Derby Data Europe sine rangerings sider står det følgene om denne kampen:

«A big win for Crime City B against unranked Oslo shouldn’t effect the rankings too much, Oslo’s position is yet to be determined but they should feature in the next rankings after their game against Helsinki B.»

Det er ingen tvil som at CCR B-team er bedre enn oss, men vi gjorde det mye bedre enn forventet og utførte kampen med godt humør og god sportsånd!

Dagens siste bout

Siste bout for dagen var klokken 18:00; CCR B vs HQB.

Resultat: CCRB 170 – HQB 118.

Det var gøy å se på! Det var høyt tempo og kampen var mye jevnere, men CCR B gikk av som nummer én – de hadde bedre flyt og erfaring og dette viste seg i spillet.

CCR B vs HQB (Foto: KittyPunch)

The aftermath!

Etter alle kampene var spilt og vi i ORD hadde hatt tid til å dusje og dolle oss opp ble det utdelt en MVP-pris(Most Valuable Player) til en av spillerne på hvert lag. ORD sin MVP ble vår kjære Die Die Love! Og vi er alle kjempe stolte! Hipp hipp hurra! Deretter hjalp vi til med å ta ned(opp?) banen som bestod av «plastikk fliser»-ish – blei ganske mange fliser. Mye arbeid men var sykt digg å rulle på! Klokken 21:00 hadde vi bestilt bord på Moriskan, samme sted som Afterpartyet skulle fant sted. Her koste vi oss med god mat, godt selskap, mye latter og fin tale fra Mother Punchie!

MVP = WINNING! (Bilde cred: KittyPunch)

Etterfesten begynte med Rollerdisco i en av salene på Moriskan hvor spillere fra alle lag rullet og danset til god gammeldags discomusikk av beste sort. Egentlig skulle skøytene være av etter tolv men stemningen var så god at man fikk rulle så mye som natten var lang. Etterhvert entret announcern fra malmø scenen og sang en femten-minutters lang versjon av «disco Inferno» . Etter discoramaet kom sveriges kuleste band på scenen  , nemlig malmøs egne Babecore som spilte heftig punkrock resten av kvelden.

Heile gjengen på Moriskan (Bilde cred: KittyPunch)

Mother Punchie holder tale og vi diver med litt effektiv «klapping for døve» (Bilde cred: KittyPunch)

ORD & CCR B spillere her med speakeren/announceren! (Bilde cred: Thomas Pihl)

<3 (Bilde cred: Thomas Pihl)

Vårt fantastiske bench crew; Boobs Bazooka & Coach Il Sung (Bilde cred: Wonder Blonde)

 

Fine NSO’er & Refs; Doris D-Day & Tallulah Gouge , Von Schafer & Wonder Blonde (Bilde cred: Wonder Blonde)

Oppsummering

Helga var usannsynlig trivelig –Vi dro dit for å ha det gøy og for å lære, og jeg er helt sikker på at alle dro hjem med en boosta selvtillit, nye vennskap og en bag fyllt med verdifull erfaring og ny kunnskap om spillet og livet!  Tusen takk CCR for en fantastisk helg! Håper vi sees på banen igjen om ikke så altfor lenge!

 Se flere bilder fra kampene:

Mark Finney http://www.flickr.com/photos/claustral/sets/72157631660782620/

Wonder Blonde http://www.flickr.com/photos/nakrissimo/sets/72157631661576616/