Blixkrieg tenker på motivet til Pøne. Alt stemte, men hun bet seg merke i gråtingen og fortvilelsen Pøne utviste. Hun måtte være en god skuespiller hvis hun kunne late som på denne måten. Blixkrieg tenker hardt før hun kommer på at NISS, skolen som både Pøne og Ophelia Jawbreak går på, også underviser i skuespill, noe som kan forklare den troverdige forklaringen til Pøne, mistenkt nr 1.

Blixkrieg humrer over sin egen genialitet, men stopper opp og ser på Von Schäfer. Han er dommer og Ophelia Jawbreak var en dyktig jammer som aldri hadde en offentlig uenighet med noen av dommerne. Alikevel peker Blixkrieg ut Von Schäfer som mistenkt nr 2 siden det var en mulighet for at han hadde samarbeidet med Pøne.

I et hjørne sitter Betty D.Reaper og gråter store krokodilletårer som renner nedover de rødmussede kinnene hennes. Det var forståelig for laget at hun satt alene og gråt, siden hennes kjæreste gjennom mange år, Von Schäfer, nettopp var blitt utpekt som mistenkt nr 2.

Blixkrieg ser seg om etter flere mistenkte på laget. Brått faller blikket på Betty D. Reaper som sitter og griner som en foss. Hun er styreleder på laget og har knivet mot Ophelia Jawbreak gjennom mange scrimmages. Kanskje Betty D. Reaper egentlig gråter fordi hun er redd for at hennes drap kommer til å sette Von Schäfer i fengsel? Hvem vet … Betty D. Reaper og Ophelia Jawbreak var tross alt beinharde konkurrenter på banen.

Blixkrieg spør: Hvor mange jammere er det plass på et lag Betty ..?

Betty D.Reaper tørker kinnene mens hun forfjamset kikker på Inspektør Blixkrieg.

Blixkrieg sier mens hun ser mistenksomt på Betty: Altså… jeg vet at det er plass til flere jammere, men hvor mange er det plass til for deg personlig, Betty D. Reaper?

Betty D. Reaper utpekes dermed som mistenkt nr 3.

I kaoset river hunden til Betty D. Reaper og Von Schäfer seg løs fra båndet. Den beinflyr bort til proteinshaken som ligger spredd utover hele gulvet. Den sleiker i seg bevismaterialet ,og før noen rekker å reagere ligger bulldogen og kramperister på gulvet mens fråden står ut av kjeften. Nok en gang begynner Betty D. Reaper å gråte.

Blixkrieg utbryter: I HÆLVETTE. Shaken er forgifta!

Hun snur seg kjapt rundt med et mål for øye. Hun kom til å tenke på den gangen hun fortalte at hun studerte på Blindern og Dommer Atmozphere avbrøt henne med å fortelle at han jobbet som fysiker ved samme universitet. Da har han jo lett tilgang til kjemilabben!

Blixkrieg utpeker Atmozphere som enda en mulig morder, med motivet at han var lei av at Ophelia Jawbreak aldri hørte på hans evige tilsnakk når det gjaldt bruk av albuer. Atmozphere er mystisk rolig og avbalansert og har ikke vist så mye som ett eneste tegn på sorg ved nyheten om Ophelia Jawbreaks død. Han har virkelig alle tegnene til å være en psychomorder, helt uten anger.

Atmozphere hevder sin uskyld. Han sier han ikke er typen som hisser seg opp over småting som albuer i en derbymatch. Dessuten hadde han ikke vært på trening den fredagen drapet mest sannsynlig hadde skjedd.

Hvem kan morderen være?

Fortsettelse følger.

Vil du vinne en Oslo Roller Derby t-skjorte? Skriv hvem (og hvorfor!) du tror har drept Ophelia Jawbreak i kommentarfeltet under innen siste episode som publiseres på søndag.