I år som i fjor er Oslo Roller Derby (ORD) representert på Havnelangs, og i år er det også åpen trening for voksne. Alle som er nysgjerrige på eller interesserte i roller derby, som spiller, dommer eller NSO (funksjonær), er hjertelig velkommen!

ORD arrangerer nybegynnerkurs i roller derby til høsten og åpen trening er muligheten til å teste hva roller derby er. Mer info om nybegynnerkurset finnes på vår «Bli medlem» side. 
Det vil være utlån av utstyr og man trenger ingen forkunnskaper på skøyter for å være med. Om du er interessert i å bli dommer eller NSO (funksjonær) oppfordrer vi også til å komme. Alle kjønn er velkomne!

Praktisk info:
Å delta på åpen trening er GRATIS!
På testdagen vil du kunne prøve utstyr og teste rulleferdigehetene i Skur 13 på Filipstad under Havnelangs. Enkle basisøvelser vil bli forklart slik at man får en forsmak på det å trene med ORD. DENG Roller Derby Shop vil være tilstede og det er mulighet for å både kjøpe og stille spørsmål om utstyr og startpakker.

Hva trenger du å ha med?
På Open Skate trenger du myke klær som er lett å bevege seg i, og som det er plass til å ha beskyttelse over, for eksempel tights og t-skjorte. Klubben stiller med utstyr til utlån, men hvis du har noe utstyr fra før er det fint om du tar med dette

Link til facebook event (Enlish version in facebook event)

 

Facebook-page-banner-havnelangs-851x315