De som har fulgt med på bloggen vår husker kanskje at det var en gjeng som reiste til Belgia våren 2013 for å se turneringen A Skate Odyssey, «SKOD», i Gent. Vel, la meg bare si at det denne våren er en betydelig større gjeng som tar turen til Belgia. ORD skal stille lag på SKOD!

Mye skjedde i 2013. ORD ble WFTDA-Apprentice League, vi spilte 12 bouts med 9 seiere, vi klatret mest av alle på den europeiske rankingen og endte på en 48. plass. Og lille juleaften byttet vi ut de grønne apprentice-patchene med rosa full member patches. For et år! Og good things happen to those who deserve it. Våren 2014 får ORD stille lag i den europeiske WFTDA-turneringen SKOD i Gent, Belgia 30. mai – 1. juni 2014.

SKOD_LOGO

Arrangørene bak SKOD har vært svært hemmelighetsfulle med hvilke 10 lag som skulle battle om Jawbreaker-trofeet denne våren. Men 18. februar kunne vi endelig slippe jubelen løs. Vi er med på lista. Vertskapet er i år som i fjor Gent GO-GO Roller Girls. GO-GO Gent har jobbet hardt siden de ble stiftet i 2009, og har alltid vært en pådriver for å promotere roller derby som en atletisk, seriøs og publikumsvennlig sport. SKOD-turneringen er alt dette og mer. Blant lagene vi skal møte er blant annet London Rockin’Rollers, Kallio Rolling Rainbow og erkerivalen Nidaros Roller Derby. Vi gleder oss til å vise derby-Europa hva vi er gode for.

ORD_WIN

Laget har i januar gjennomgått noen endringer. Vår fantastiske kaptein og jammer DieDie #77 flyttet til London for å fortsette derbyeventyret der. Vår nye (gamle) kaptein Eda #12 tar over roret. Inn på laget har vi i tillegg fått med oss nye krefter, Wasp #2 og Eve’il X #19. Sammen skal vi bruke våren på å trene oss opp og spille oss inn til vårens store høydepunkt i Gent. Det er bare å booke flybilletter, folkens. Dette kommer til å bli fett.

Følg turneringen her.

Nancy