Nor Thugs

Etter en lykketrekning hvor navnet mitt ble trukket ut, så var jeg klar for roller derbyfestival. Sommerfugler i magen og veldig spent på helgen, satte vi kursen sydover. Vi kom frem på kvelden, men ikke senere enn at vi klarte å ta en liten kveldsrull til arenaen. Der fikk vi møtt spillerne fra NRD og fra Tromsø. Greit med noen kjente ansikter før den første kampen, dessuten måtte jo Nor Thugs finne den riktige stilen og nok glam og glitter. Bench og line-up la strategien og valgte rooster. Den første kampen var mot Finland, Dark Side of the Moon Cup. Det er i grunnen bare en ting å si om Finland. De kan roller derby. Dessuten har de Only, som hadde bootcamp hos oss tidligere.  I all gleden over masse morsom roller derby har resultatet gått i glemmeboka hos bloggeren. Finland vant!

bilde1

Photo: Joar Rasmussen

Seier

Lørdag var det kamp igjen, denne gangen mot Danmark. Nok gullkjeder, glitrende solbriller og isbiter fra bench coachen gjorde at Nor Thugs klarte å slå Danmark, eller Little Red Whiting Hood. Vi burde sikkert feira i gangsta style på after party, men de fleste Thugsa forberedte seg mot en hard kamp mot Sverige, The Swedish Meatwalls. Veggene deres var sterke og Mad Maloney var hakket kjappere enn Nor Thugs. De var i grunnen så sterke at de vant hele festivalen etter nok en seier over Finland på søndag. Gratulerer med velfortjent seier!

 

bilde2

Photo: Joar Rasmussen

Sees neste år!

Utenom boutene mellom landene, var det også den første merbybouten på Svensk grunn, HOSSA mot Fathers and Sons RD. Crime City Rollers spilte også mot Kallio. I tillegg sto Stefanie Mainey og ga gode råd om valg av skøyter og på søndag ble 60 heldige trukket ut til å delta på workshop med henne. Det var også stop-dans konkurranse, hvor noen røyk ut for at diverse kroppsdeler bevegde seg av egen vilje etter at musikken stoppet, plankekonkurranse hvor vinneren sto mer enn 5 minutter i planke, froskehoppkonkurranse og ellers masse merch og mange fine folk. Hele helga gikk fort, og det er vel et tegn på at det var morsomt. Takk til frivillige, NSOer, refs, arrangører, World Cup-spillere, speakere, spillere, publikum og værgudene for et flott arrangement! Vi kommer tilbake til neste år!

 

bilde3

Photo: Joar Rasmussen

 

 

-Ann-iLateHer