Fredag 25. mai gikk vår aller første fundraiser eller støttekonsert av stabelen på Cafe Fiasco. Vi var ganske spente og ante egentlig ikke hvor mange som kom til å komme. Hva om det bare ble oss fra laget? Kom vi i det hele tatt kom til å få inn noe særlig med penger?


Det viste seg straks at alt av bekymringer kunne legges til side! Vi endte med å selge flere billetter enn vi hadde beregnet, mange støttet oss med kjøp av t-skjorter og annen merch, quizen engasjerte deltagerlagene og mange tok seg tid til å sjekke ut kampene som kontinuerlig gikk på storskjermen.
Utenom jelly-shotsene var det uten tvil bandet Cables som var kveldens store høydepunkt! De leverte en super konsert og matchet uten problem energinivået til publikum.

 

Utover kvelden og natta fortsatte festen, og her ser dere bilde av fire derby-damer som er utrolig fornøyde etter at kveldens fortjeneste ble telt  opp. For å si det slik, så doblet vi nesten beløpet vi hadde håpt på å få inn. Tusen takk til alle venner, kjente og ukjente som kom og støttet oss, og ikke minst Cafe Fiasco og Cables – uten deres hjelp hadde ikke kvelden blitt så vellykket som den ble!