Sparebank1 Oslo/Akershus har en kampanje gående på sidene sine på Facebook hvor de gir en tier fra deg til en av 12 foreninger, og din favorittderbyklubb er nominert! Totalt skal 10.000 tiere gis bort, og jo flere av disse som kommer til oss, jo bedre.

Hvordan gjør du det?

Jo, klikk her for å komme til avstemningssida. Om du ikke allerede liker Sparebank1 Oslo/Akershus, må du like siden først. Under infoen om oss er det en stor knapp der det står «stem». Klikk på denne og du har gitt oss en tier. Helt fantastisk enkelt, rett og slett.

Hva kommer vi til å bruke pengene på?

Kort sagt: Akkurat det samme som pengene fra mobilinnsamlingen. For de som ikke er helt oppdatert limer jeg derfor inn teksten derfra her:

«Som nystartet klubb har vi en del forskjellige utgifter den kommende tiden og ting som står på ønskelisten vår er bl.a lagdrakter, sports tiles/plastdekke til å trene på og finansiering til å kunne leie inn internasjonale trenere som kan heve både kunnskaps- og ferdighetsnivå for både spillere, dommere og funksjonærer. Med andre ord så vil pengene komme veldig godt med!»

Vil du ha mer informasjon om gi en tier-aksjonen?

For å finne ut mer om gi en tier-kampanjen til Sparebank1 Oslo/Akershus, klikk her. For mer om gi en tier-kampanjen nasjonalt, sjekk ut gientier.no.

Vær obs på at hver bank kjører sin egen kampanje. Om du allerede har stemt på kandidater i andre banker, kan du fortsatt stemme på oss i Oslo/Akershus.

Så, hva venter du på? Gi oss en tier nå, da vel!