Første helgen i november tok fire av våre spillere turen opp til Trondheim for å delta på den siste av to freshmeat bootcamper arrangert av Nidaros Roller Derby(NRD).

Lørdagen startet ut med fokus på fall, blokkering og skøyteteknikk, og gikk videre til styrkeøvelser som f.eks å dytte halvparten av deltagerene en runde rundt banen. Søndagen startet der lørdagen slapp og fortsatte i like godt tempo. Vi avsluttet helgen med en scrimmage, en liksomkamp, som var den aller første noen sinne for de fleste av oss. NRD imponerte virkelig både med kunnskap og ferdigheter, og de sørget virkelig for at vi satt igjen med blåmerker og såre muskler søndags ettermiddag. Det var utrolig hyggelig å møte representanter fra alle de fire lagene i Norge.

Takk for en super helg Nidaros, Arctic (Tromsø) og Bodø Roller Derby, vi sees snart igjen! Derby Love

Bilder fra helgen