Her kommer en liten oppsummering av vårsesongen 2018.

Sesongen startet tidlig i februar med Roller Derby World Cup. Oslo Roller Derby stilte mer flere spillere i flere land. (Norge, Spania, Polen, Tyskland, Island). Så fra klubben dro det totalt 12 spillere og 2 NSOer.

Etter World Cupen var det rett tilbake på trening, for A-laget skulle spille sine første kamper allerede slutten februar. Da reiste de til Tampere i Finland for å spille mot både Tampere og Dirty River. Kampene endte med tap mot Tampere og seier mot Dirty River.

Vil du se resultater, sjekk flat track stats.
A laget: http://flattrackstats.com/teams/15757
B laget: http://flattrackstats.com/teams/48956

Etter februar var det forberedelser til årets The Challenge. Dette er klubbens årlige miniturnering. Her kan spillere fra hele Norge (i år også med spillere fra Sverige og Island) melde seg på. Alle påmeldte blir delt inn i lag, og disse tre lagene spiller en miniturnering over helgen. I tillegg er det jammer, blokking og strategi timer. Årets tema var «earth wind and fire» og årets vinner var Team Fire.

Photos by anokle

 

Neste kamp var i mai. Da dro B laget til Island for å spille mot Ragnarök. Her stakk Ragnarök av med seieren.

Photo from Roller Derby Iceland facebook page

 

Så var siste mål for sesongen for A laget reise til Philadelphia, USA for å spille 3 kamper under et stort derby arrangement kalt East Coast Derby Extravaganza (https://www.facebook.com/ECDX2018/). Målet med denne turneringen var å øke WFTDA rangeringen Oslo Roller Derby har i dag.

Men først dro de til Göteborg på dagstur for å spille en treningskamp mot Gothenburg som skulle på samme arrangement.

 

Så dro gjengen til USA og spilte der tre kamper. Mot Big Easy Roller Girls, Reading Derby Girls og Free state Roller Derby. De vant alle kampene sine og kom tilbake med en rangering økt fra 209. plass i verden til 130.

Vi deltok også under Havnelangs og i Pride paraden.

Nå gleder vi oss til å starte opp igjen etter sommerferien.